Přihlásit
0

Domácí hovězí burger s volským okem

Ingredience

150 gramů hovězího mletého masa

1 červená cibule

1 vejce

1 kaiserka (případně jakákoliv houska)

1 rajče

1 plátek chedaru

ledový salát

sůl

pepř

za studena lisovaný řepkový olej 

Postup

Nadrobno nakrájíme červenou cibuli a smícháme ji s mletým masem, osolíme, opepříme, maso vytvarujeme do cca 1,5 cm vysoké placky. Rozpálený kontaktní gril (nebo pánvičku) postříkáme za studena lisovaným řepkovým olejem a následně osmažíme maso a volské oko. Housku rozpůlíme a necháme opéct dokřupava. Následně na housku vrstvíme všechny přísady: plátek rajčete, plátek cibule, plátek ledového salátu, maso, plátek chedaru a posolené volské oko. Servírujeme s libovolnou přílohou, ale zasytí i samotný. :) 

Dobrou chuť! 

Čas přípravy 20 minut
Počet porcí 1

V receptu byl použit tento řepkový olej

Koupit olej

Další recepty

Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Zjistit více
Nastavení cookiesSouhlasím