Přihlásit
0

Zdravé lívance z ovesných vloček a banánu

Ingredience

 

1 hrst ovesných vloček

2 lžičky řepkového oleje

1 banán

1 vejce

Postup

Nakrájený banán, vejce a ovesné vločky vložíme do mísy a rozmixujeme.

Na rozehřáté pánvi potřené za studena lisovaným řepkovým olejem vytvoříme placičky a smažíme je na mírném ohni. Jakmile se na povrchu utvoří malé bublinky, je to znamení, že můžeme obracet.

Lívance můžeme osladit medem nebo javorovým sirupem. Podáváme s čímkoliv, na co máme chuť - v našem případě s 10% jogurtem, rozehřátým lesním ovocem a skořicovým cukrem. 

Čas přípravy 15 minut
Počet porcí 2

V receptu byl použit tento řepkový olej

Koupit olej

Další recepty

Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Zjistit více
Nastavení cookiesSouhlasím