Přihlásit
0

Treska s pečenou zeleninou a bramborami

Ingredience

8 filetů tresky

6 menších brambor

1 cibule

6 stroužků česneku

2 mrkve

1 malá cuketa

zelené fazolky

řepkový za studena lisovaný olej

koření na ryby

sůl

Postup

Pekáč vyložíme pečícím papírem, pokapeme řepkovým za studena lisovaným olejem. Brambory nakrájíme ve slupce na měsíčky. Ostatní zeleninu nakrájíme na přibližně stejné větší kousky. Vše promícháme, posolíme, okořeníme. Filety tresky pokapeme řepkovým za studena lisovaným olejem, posolíme, okořeníme a položíme navrch. Celý plech pokryjeme alobalem, aby se ryba nevysušila. Pečeme na 200°C 45 minut, poté sundáme alobal a ještě dalších 15 minut dopékáme. 

  

Čas přípravy 1,5 hodiny
Počet porcí 4 porce

V receptu byl použit tento řepkový olej

Koupit olej

Další recepty

Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Zjistit více
Nastavení cookiesSouhlasím